Voorstellen

Beste lezers, 10711033_10202789451078728_3838071362481149248_n

Allereerst van harte welkom op mijn trimsalon-website. Ik ben blij u hier te mogen ontvangen.

Mijn naam is Anita Drijver. Ik ben de trotste eigenaresse van trimsalon ‘Anita Drijver’ in Lisse. Ik ben sinds 8 september 1989 gelukkig getrouwd met Bert, heb samen met hem een tweeling genaamd Kevin en Kimberly en heb drie Europese kortharen genaamd Tijgertje, Gizmo en onze jonge deugniet Simba.

Na vijf jaar met veel plezier en veel leuke herinneringen een eigen honden uitlaatservice te hebben gehad, heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken om van mijn grote hobby mijn beroep te gaan maken en ben ik de opleiding hondentoiletteerbedrijf gaan volgen. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij dierenzorg hondentrimsalon ‘Marianne van Leijenhorst’ in Den-Haag, waar ik alle denkbare rassen de revue heb zien passeren en heb mogen bewerken. Ik heb hier veel ervaring opgedaan en het vak echt geleerd. In oktober 1995 heb ik de opleiding hondentoiletteerbedrijf afgerond en ben ik voor mijzelf begonnen.

Zodoende opende ik in januari 1996 de deuren van mijn eigen trimsalon ‘Anita Drijver’ in mijn eigen tuintje aan de Piustuin, midden in het prachtige centrum van Lisse. Onder het kopje de trimsalon ‘onze werkplek’ kunt u meer lezen over de indeling en huishouding van mijn bedrijf.

Ik ben als aspirant-lid aangesloten bij de ABHB, de Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteerbedrijf. Dit is de Nederlandse vakorganisatie voor gediplomeerde hondentrimmers. De organisatie heeft als doel de belangen van officieel gevestigde en gediplomeerde trimmers te behartigen en tevens bewaken zij de kwaliteit van de trimsalons.

Daarnaast ben ik sinds 2014 ook lid van de VVTN, de Vereniging voor Trimmend Nederland. Dit is een vereniging voor trimmers en allen die binding met het trimmen hebben. Zij hebben mij geclassificeerd als Toptrimsalon, aangezien de trimsalon aan alle voorwaarden hiervoor voldoet.

Naast mijn diploma zal ik mij altijd via vakliteratuur en cursussen op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen op dit vakgebied. Zo volg ik jaarlijks EHBO cursussen bij Dierenartsenpraktijk Sterkliniek Hillegom in Nieuw-Vennep, bezoek ik verschillende hondententoonstellingen en dierenevenementen en volg ik verscheidene honden- en kattencursussen bij Cursuscentrum Dierverzorging in Barneveld. Ook volg ik workshops bij Jetty van der Hulst Specials, Groomers Europe en Chique du Friemel. Dit doe ik meestal samen met mijn stagiaires, zodat zij alle facetten van dit beroep tot zich kunnen nemen.

Ik zal er alles aan doen om het verblijf van uw trouwe viervoeter in de trimsalon een zo prettig mogelijke ervaring te laten zijn, zodat uw hond, kat, cavia of konijn altijd met een kwispelende staart de salon uit gaat, maar er zeker ook weer in wilt komen! Want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

Omdat ik mij graag inzet voor het welzijn van dieren heb ik besloten om van iedere trimbeurt €1,00 te doneren aan een goed doel. Voor het jaar 2013 was dit goede doel de Cavia- en konijnenopvang in Hillegom en voor het jaar 2014 de Dierenopvang in Lisse. In 2015 hebben we de Dierenambulance Haarlemmermeer gesteund en voor 2016 hebben wij ons ingezet voor Stichting Zwerfdieren in Dahab. In 2017 steunen wij Stichting I Respect Animals. Voor meer informatie over dit doel kunt u kijken onder het kopje extra diensten – het goede doel.

Alle klanten worden via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van belangrijke activiteiten in onze trimsalon. Ook biedt deze website de mogelijkheid om up-to-date te blijven, zo kunt u onze trimsalon onder het kopje nieuws op de voet volgen. De trimsalon is ook actief op Facebook. Hier vindt u foto’s, tips en leuke weetjes.

Wilt u meer weten? Bel of kom gerust langs voor vrijblijvende informatie.

Hopelijk snel tot ziens in trimsalon ‘Anita Drijver’!

Anita