Lid van VVTN

Trimsalon Anita Drijver staat als Toptrimsalon ingeschreven bij VVTN. De Vereniging Voor Trimmend Nederland is een vereniging voor trimmers en allen die binding met het trimmen hebben. Dit kan het trimmen van konijnen, honden, katten of andere dieren zijn. Of je nu zelf trimt of een man of vrouw van bent, ook jij kunt lid worden. De vereniging VVTN is ook een vereniging voor echte rasspecialisten (honden of katten), mensen die dus echt weten waar ze het over hebben en zelf jarenlang het ras fokken en dus alle ins en outs van het ras kennen, dus juist als eerste op de hoogte zijn van alle huidige ontwikkelingen aangaande een ras en dus ook het trimmen van dit ras.

Ga jij ook naar een Toptrimsalon? Een erkende Toptrimsalon voldoet aan bepaalde strenge voorwaarden zodat u als klant er zeker van kan zijn dat uw hond of kat vakkundig getrimd wordt:

  1. een Toptrimsalon is minimaal een jaar ingeschreven in het Nederlandse Handelsregister van de Kamer van Koophandel
  2. de trimster/trimmer is gekwalificeerd en in het bezit van een erkend trimdiploma
  3. een Toptrimsalon kan alle verschillende rassen trimmen
  4. een Toptrimsalon is speciaal ingericht om uw hond vakkundig te kunnen trimmen
  5. een Toptrimsalon werkt met materialen van deze tijd
  6. een Toptrimsalon heeft een speciaal ingericht wasgedeelte met warm water
  7. een Toptrimsalon voldoet aan veiligheidsvoorschriften
  8. een Toptrimsalon werkt volgens een hygiëne protocol
  9. een Toptrimsalon is veilig en diervriendelijk ingericht zodat de kans op ongelukken minimaal is
  10. een Toptrimsalon is verzekerd mocht er onverhoopt toch iets gebeuren

Een erkende Toptrimsalon staat altijd vermeld op de website en geeft gratis felicitatie kaarten mee aan haar klanten (of geeft deze op verzoek), zodat je als klant zeker weet dat jouw trimsalon een erkende Toptrimsalon is. Een Toptrimsalon is ook altijd herkenbaar aan de VVTN sticker.

Natuurlijk kan iedere eigenaar van een trimsalon roepen dat hij/zij ook een Toptrimsalon heeft of zeggen dat zijn/haar trimsalon ook voldoet aan bovenstaande voorwaarden maar slechts de trimsalons die daadwerkelijk vermeld staan op de website zijn erkend door VVTN. Laat je dus niet misleiden en controleer altijd of een Toptrimsalon op de site vermeld staat!

Voor meer informatie over de VVTN kun je een kijkje nemen op hun website.