Openingstijden

Onze openingstijden zijn:

  • Maandag vanaf 08:00 tot 13:00 uur
  • Dinsdag vanaf 08:00 tot 16:00 uur
  • Donderdag vanaf 08:00 tot 16:00 uur
  • Vrijdag vanaf 08:00 tot 12:00 uur

Woensdag, zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Buiten deze openingstijden kunnen wij altijd uitzonderingen maken. Zo worden katten, konijnen en cavia’s ingepland op de dinsdag- en donderdagavond en kun je ’s avonds ook langskomen voor kleine ingrepen, zoals nagels knippen. Vraag naar de mogelijkheden.

Wij sluiten de trimsalon pas wanneer de laatste viervoeter is opgehaald. Wil je na sluitingstijd nog langskomen voor vragen of om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op.

Een afspraak maken Als je een afspraak wilt maken kan dat telefonisch of direct na een trimbeurt.

Annulering Kun je echter (onverwachts) niet komen of wil je jouw afspraak verzetten, dan graag tot minstens 24 uur van tevoren een telefoontje zodat er niet onnodig gewacht wordt en er een andere hond voor in de plaats kan komen.

Wij willen je erop attenderen dat klanten die zonder overleg met ons, of korter dan 24 uur van tevoren, een afspraak met ons afzeggen of niet nakomen, de helft van de prijs voor een trimbehandeling in rekening moeten brengen. Bij herhaling brengen wij de desbetreffende klant de volledige behandeling in rekening.