Openingstijden

Onze openingstijden zijn:

  • Maandag vanaf 08:00 tot 12:00 uur
  • Dinsdag vanaf 08:00 tot 16:00 uur
  • Donderdag vanaf 08:00 tot 16:00 uur
  • Vrijdag vanaf 08:00 tot 12:00 uur

Woensdag, zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Buiten deze openingstijden kunnen wij altijd uitzonderingen maken. Zo worden katten, konijnen en cavia’s meestal ingepland op de dinsdagavond en donderdagavond en kunt u ’s avonds ook langskomen voor kleine ingrepen zoals nagels knippen. Vraag naar de mogelijkheden.

Wij sluiten de trimsalon pas wanneer de laatste viervoeter is opgehaald. Wilt u na sluitingstijd nog langskomen voor vragen of om een afspraak te maken, bel ons dan even op om na te vragen of we nog aanwezig zijn. U kunt ons buiten de openingstijden altijd telefonisch bereiken of mailen.

Een afspraak maken Als u een afspraak wilt maken, kan dat telefonisch of direct na een trimbeurt. U brengt uw hond op afgesproken datum en tijd. Met u wordt er dan besproken wat u wilt en wat kan. Kunt u echter (onverwachts) niet komen of wilt u uw afspraak verzetten, dan graag tot minstens 24 uur van tevoren een telefoontje zodat er niet onnodig gewacht wordt en er een andere hond voor in de plaats kan komen.

Wij willen u erop attenderen dat klanten die zonder overleg met ons, of korter dan 24 uur van tevoren, een afspraak met ons afzeggen of niet nakomen, de helft van de prijs voor een trimbehandeling in rekening moeten brengen. Bij herhaling brengen wij de desbetreffende klant de volledige behandeling in rekening.