Het goede doel

Ieder jaar kiezen wij als trimsalon een goed doel uit om een kleine bijdrage aan te schenken. Sinds 2013 heb ik als eigenaresse besloten €1,00 per trimbeurt aan een goed doel te doneren. Tevens doneer ik de inhoud van ons fooienpotje aan dit doel.

Dit jaar steunt u KNGF Geleidehonden De stichting KNGF Geleidehonden heeft als missie zoveel mogelijk mensen met een beperking een fijner leven te geven met een speciaal opgeleide hond. Een geleidehond vergroot de bewegingsvrijheid en zelfstandigheid. KNGF Geleidehonden is van geboorte tot pensioen betrokken bij haar honden.

Sinds de oprichting in 1935 hebben ze duizenden honden geschoold voor blinde en zeer slechtziende mensen. Door al deze ervaring hebben ze een schat aan kennis op het gebied van hond en handicap. Deze vakkennis zetten ze tegenwoordig ook in voor mensen met andere beperkingen, bijvoorbeeld mensen in een rolstoel, personen met een posttraumatische stressstoornis (PTSS) of kinderen met autisme. Wilt u meer weten over het werk van KNGF Geleidehonden? Klik hier.

Wilt u meer weten over ons vorige goede doel Stichting Contacthond? Klik hier. Wij willen graag dat onze klanten meebeslissen over het goede doel voor 2020. Daarom vragen wij u aan te geven wat u een goed dierendoel vindt. Aansluitend zullen wij de drie meeste gekozen doelen bekend maken waarna u als klant hierop mag stemmen. Het doel waarop het meest is gestemd zal bekend gemaakt worden op onze website. Wij hopen dat u als klant hier in mee wilt denken.