Onze werkplek

Trimsalon ‘Anita Drijver’ is gevestigd in een kleinschalig pand in de achtertuin aan de Piustuin, in het centrum van Lisse. In het voorjaar van 2015 is de trimsalon grondig verbouwd (klik hier voor foto’s van de verbouwing). De trimsalon is van alle gemakken voorzien en alle noodzakelijke materialen en gebruiksvoorwerpen zijn aanwezig.

De trimsalon telt twee trimtafels, die in hoogte verstelbaar zijn. Zo kan uw huisdier op de juiste hoogte behandelt worden. De trimsalon beschikt over een eigen warmwatervoorziening. Er is een groot bad waar alle honden in worden gewassen. Dit bad is groot genoeg voor alle soorten honden die over de vloer komen. Tevens worden alle huisdieren, grotendeels de honden, gewassen met speciale biologische shampoos van Animal Nature.

De trimsalon telt ook een aantal benches, zodat uw huisdieren na de behandeling rustig kunnen uitrusten. Wanneer u uw huisdier, door omstandigheden, pas later kunt ophalen, laten wij uw huisdier graag uit. Tevens staat er altijd een bak schoon drinkwater klaar en krijgt uw huisdier af een toe een lekker snoepje.

Persoonlijk hecht ik veel waarde aan hygiëne. Vandaar dat we van alle materialen meerdere aantallen hebben en deze materialen na gebruik schoongemaakt en ontsmet  worden met desinfecterende alcohol, zodat er altijd met schoon trimgereedschap gewerkt wordt. Daarnaast wordt al het gereedschap gesteriliseerd in een speciale sterilisatie-bak. Eveneens wordt de trimsalon na iedere werkdag grondig ontsmet, gereinigd en schoongemaakt met de daarvoor bestemde TR!MSALON reiniger, zodat uw huisdier altijd in een hygiënische en schone omgeving wordt behandeld.