Onze werkplek

Trimsalon Anita Drijver is gevestigd in een kleinschalig pand in de achtertuin aan de Piustuin, in het centrum van Lisse. In het voorjaar van 2015 is de trimsalon grondig verbouwd. Klik hier voor foto’s van de verbouwing. De trimsalon is van alle gemakken voorzien en alle noodzakelijke materialen zijn aanwezig.

De trimsalon telt twee trimtafels die in hoogte verstelbaar zijn. Zo kan jouw huisdier op de juiste hoogte behandeld worden. Er is een groot bad waar alle honden in worden gewassen. Dit bad is groot genoeg voor alle soorten honden. Tevens worden alle huisdieren, grotendeels honden, gewassen met biologische shampoos van Animal Nature.

De trimsalon telt een aantal benches, zodat jouw huisdier na de behandeling kan uitrusten. Wanneer een huisdier pas later kan worden opgehaald, laten wij de dieren uit. Tevens staat er altijd een bak drinkwater en krijgt jouw huisdier een lekker snoepje.

Persoonlijk hecht ik veel waarde aan hygiëne. Vandaar dat we van alle materialen meerdere aantallen hebben en deze materialen na gebruik schoongemaakt en ontsmet worden met desinfecterende alcohol. Zo wordt er altijd met schoon trimgereedschap gewerkt. Daarnaast wordt al het gereedschap gesteriliseerd in een speciale sterilisatie-bak. Eveneens wordt de trimsalon na iedere werkdag grondig ontsmet, gereinigd en schoongemaakt met de daarvoor bestemde TR!MSALON reiniger, zodat je huisdier altijd in een hygiënische en schone omgeving wordt behandeld.