Tips

Zorg ervoor dat het huisdier uitgerust is Zorg dat uw hond vóór de behandeling is uitgelaten. Laat uw hond uit, maar mat hem niet helemaal af. Tijdens een trimbeurt moet de hond vaak staan, als hij/zij dan erg moe is zal de hond dat niet graag meer doen. Daarnaast, breng de hond altijd aan de lijn en nooit met een volle maag.

Kennismaking Ga met uw pup eens kennis maken met de trimster. Doe dit wanneer de hond ongeveer vijf maanden is. Maak hiervoor wel even een afspraak met de trimster, zodat zij ook tijd heeft voor u en uw hond.

Gezondheid Meldt medische afwijkingen en loopsheid.

Vachtverzorging Wij werken het liefs met een zo droog mogelijke vacht, omdat een natte vacht moeilijk te behandelen is voor ons. Zorg dat uw hond niet helemaal in de klit zit. Is dat wel het geval, dan moet u rekening houden met extra kosten voor het ontklitten of met het feit dat de trimster niets anders meer kan doen dan de vacht in z’n geheel kort te scheren. Dit gaat altijd in overleg.

Kom op tijd Wij verzoeken u op tijd op uw afspraak te verschijnen. Indien u uw afspraak niet kan nakomen, dient u dit minstens 24 uur van te voren aan ons te laten weten.

Uw mening Heeft uw klachten, vindt u het niet mooi of bent u juist wel heel erg tevreden en bent u blij met het resultaat? Laat het ons weten!

Alleen contant betalen Wij hebben geen pin automaat, alleen contante betaling.

Wanneer u bovenstaande in acht neemt, zullen we niet voor verrassingen komen te staan. Als deze tips worden nageleefd, zal de trimbehandeling voor alle betrokkenen een prettige gebeurtenis zijn.