Over ons

Mijn naam is Anita Drijver, gediplomeerd trimster en trotse eigenaresse van trimsalon Anita Drijver. Ik ben sinds 8 september 1989 gelukkig getrouwd, ben moeder van een tweeling en heb twee Europese korthaar katten.

Na vijf jaar met plezier een hondenuitlaatservice te hebben gehad, ben ik de opleiding hondentoiletteerbedrijf gaan volgen en heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen bij dierenzorg hondentrimsalon Marianne van Leijenhorst in Den-Haag, waar ik alle denkbare rassen de revue heb zien passeren. Ik heb hier veel ervaring opgedaan en het vak echt geleerd. In oktober 1995 heb ik de opleiding hondentoiletteerbedrijf succesvol afgerond.

Zodoende opende ik in januari 1996 de deuren van mijn eigen trimsalon in onze achtertuin aan de Piustuin, in het centrum van Lisse. Lees hier over de indeling en huishouding van mijn bedrijf.

Ik ben als aspirant-lid aangesloten bij de ABHB. Dit is de Nederlandse vakorganisatie voor gediplomeerde hondentrimmers. De organisatie heeft als doel de belangen van officieel gevestigde en gediplomeerde trimmers te behartigen en de kwaliteit van trimsalons te bewaken.

Daarnaast ben ik sinds 2014 lid van de VVTN. Dit is een vereniging voor trimmers en ieder die binding met het trimmen heeft. Zij hebben mij geclassificeerd als Toptrimsalon.

Middels vakliteratuur en cursussen blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen in onze branche. Zo volg ik EHBO cursussen, bezoek ik tentoonstellingen en dieren-evenementen en volg ik honden- en kattencursussen bij Aeres Training Centre Barneveld. Dit doe ik samen met mijn stagiaires, zodat zij op verschillende wijzen hun kennis over dit prachtige beroep kunnen vergroten.

Ik zal er alles aan doen om het verblijf van jouw trouwe viervoeter in de trimsalon een zo prettig mogelijke ervaring te laten zijn, zodat jouw hond, kat, cavia of konijn altijd met een kwispelende staart de salon uit gaat, maar er zeker ook weer in wilt komen!

Omdat ik mij graag inzet voor het welzijn van dieren heb ik besloten om van iedere trimbeurt €1,00 te doneren aan het goede doel. Lees hier over het doel van dit jaar.

Alle klanten worden via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van belangrijke activiteiten in onze trimsalon. De trimsalon is ook actief op Facebook en Instagram. Hier vind je foto’s, tips en leuke weetjes.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hopelijk snel tot ziens in trimsalon Anita Drijver!