Tips

Alleen contant betalen Wij hebben geen pin automaat, alleen contante betaling.

Gezondheid Meldt medische afwijkingen en loopsheid.

Kennismaking Ga met jouw pup eens kennis maken met de trimster. Doe dit wanneer de hond ongeveer vijf maanden is. Maak hiervoor een afspraak met de trimster, zodat zij ook tijd heeft voor jou en jouw viervoeter.

Kom op tijd Wij verzoeken op tijd op jouw afspraak te verschijnen. Indien je de afspraak niet kan nakomen, dien je dit minstens 24 uur van te voren aan ons te laten weten.

Uw mening Heb je klachten, vind je het niet mooi of ben je juist heel tevreden met het resultaat? Laat het ons weten!

Vachtverzorging Wij werken het liefst met een zo droog mogelijke vacht, omdat een natte vacht moeilijk te behandelen is. Zorg dat jouw hond niet helemaal in de klit zit. Is dat wel het geval, dan moet je rekening houden met extra kosten voor het ontklitten of met het feit dat de trimster niets anders meer kan doen dan de vacht in z’n geheel kort scheren. Dit gaat altijd in overleg.

Zorg ervoor dat het huisdier uitgerust is Zorg dat jouw hond vóór de behandeling is uitgelaten. Laat jouw hond uit, maar mat hem niet helemaal af. Tijdens een trimbeurt moet de hond namelijk staan, als hij/zij dan erg moe is zal de hond dat niet graag meer doen. Breng de hond altijd aan de lijn en nooit met een volle maag.

Wanneer je bovenstaande in acht neemt, zullen we niet voor verrassingen komen te staan en zal de trimbehandeling voor alle betrokkenen een prettige gebeurtenis zijn.