Onze voorwaarden

Algemeen Kom op tijd op jouw afspraak. Het is vervelend als we jouw huisdier moeten weigeren. We werken altijd volgens afspraak. Het is voor andere klanten erg vervelend als hun tijd wordt verschoven. Is de trimbehandeling voltooid, dan wordt je door ons opgebeld. Lukt het niet om jouw viervoeter binnen een bepaalde tijd op te halen, dan geven wij als service tegen een geringe betaling een wandeling.

Annulering Klanten die zonder overleg met ons, of korter dan 24 uur van tevoren, een afspraak met ons afzeggen of niet nakomen, moeten wij de helft van de prijs voor een trimbehandeling in rekening brengen. Bij herhaling brengen wij de desbetreffende klant de volledige behandeling in rekening. De trimsalon heeft het recht de opdracht te annuleren indien er – naar onze mening – sprake is van een onhygiënische situatie.

Loops Is jouw hond loops, dan kan je gerust bij ons terecht. Wij zullen erop toezien dat jouw hond geen last zal hebben van andere honden in onze salon.

* Onze voorwaarden zijn gebaseerd op de algemene leveringsvoorwaarden opgesteld door de ABHB. Klik hier voor meer informatie.