Nieuws

4 mei 2019 | Animal Event in Hilvarenbeek Zaterdag 4 mei zijn we met het hele team van trimsalon Anita Drijver (Menno, Shirley, vriendin Minka en Anita) op bedrijfsuitje geweest naar de Animal Event in Hilvarenbeek, bij de Beekse Bergen. Bij de Animal Event hebben we allen zeer genoten van allerlei diersoorten, met allerlei demo’s en andere leuke activiteiten. Ook al was het de gehele dag en nat en koud, hebben we geregeld de zon gezien. Het was een dag om nooit te vergeten! Zeker voor Menno, onze dinsdaghulp, was het een fantastische dag. Als afsluiting nog heerlijk bij Van der Valk in Wassenaar gegeten. Bij het avondeten bedankte Menno ons allemaal met een kleine speech, we werden er stil van. Menno is echt een lieve schat een jongeman naar mijn hart. Ik als eigenaresse ben en voel mij zeer vereerd met dit top team!

30 maart 2019 | So you think you can groom 2019 Op zaterdag 30 maart ben ik samen met stagiaire Shirley en collega Desiree met haar stagiaire Laura vroeg op weg gegaan voor de beurs So you think you can groom in Wijchen. Dit is een vakbeurs voor honden-, katten- en konijnentrimmers. Samen hebben we enkele demo’s en trim-demonstraties van allerlei rassen bijgewoond. Ook hebben we nieuwe dingen gezien, geleerd en met veel gediplomeerde collega’s en stagiaires gesproken. Het was erg leuk om ervaringen met elkaar te delen!! Onze kennis is dus na een dagje beurs weer lekker opgefrist. Uiteraard ook weer nieuwe attributen gescoord! Was hartstikke leuk!

21 januari 2019 | Donatie voor Stichting Contacthond Vandaag heeft de trimsalon een prachtige donatie overhandigd aan het goede doel van afgelopen jaar, Stichting Contacthond. De trimsalon heeft samen met haar klanten een prachtig bedrag opgehaald, namelijk maar liefst 518,95 euro!

Stichting Contacthond Dierondersteunde Therapie is een stichting die therapiehonden inzetten voor mensen met een syndroom van Down of autisme, ouderen met dementie en jongeren met gedragsproblemen. Per jaar ondersteunen ze zo’n 1500 therapiesessies in Nederland, met speciale honden voor speciale mensen. Het is bijzonder om te zien dat honden ingezet kunnen worden als uniek hulpmiddel bij therapie.

Met de waardecheque gaat Stichting Contacthond haar dagbesteding uitbreiden. Ze waren dan ook erg blij met de cheque en willen iedereen bedanken voor deze mooie gift.

Ik heb veel respect voor wat de medewerkers dag in dag uit doen voor bijzondere mensen. Hopelijk hebben we met onze donatie wat kunnen bijdragen. Bij deze wil ik alle donateurs hartelijk bedanken!

Voor meer informatie over Stichting Contacthond, kunt u een kijkje nemen op hun website: https://www.contacthond.nl/

7 januari 2019 | Namens Stichting Contacthond, bedankt! Ik wil namens Trimsalon ‘Anita Drijver’ alle donateurs hartelijk bedanken voor uw steun aan het goede doel van 2018: Stichting Contacthond. Het afgelopen jaar heeft de trimsalon samen met haar klanten geld opgehaald voor dit goede doel. Binnenkort zal bekend worden hoeveel geld er precies is opgehaald en zal ik de donatie aan de stichting overhandigen. Wilt u meer over dit goede doel weten? Klik dan hier of bezoek hun website.

Voor het jaar 2019 hebben we als goede doel uitgekozen: KNGF Geleidehonden. Meer weten over dit goede doel, neem dan een kijkje op: http://www.geleidehond.nl.

1 januari 2019 | We tellen er weer een jaartje bij op Na de gezellige feestdagen is het nu eindelijk 2019. En dat betekent niet alleen een nieuw jaar vol nieuwe kansen, maar ook feest want trimsalon ‘Anita Drijver’ bestaat alweer drieëntwintig jaar! Dat willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ter gelegenheid van dit heugelijk feit krijgt u als klant de gedurende de hele maand januari 2019 tien tot vijftig procent korting op de trimbehandeling van u hond, kat en/of kleine huisdier. En natuurlijk krijgt uw huisdier een leuk cadeau mee naar huis.