Nieuws

21 januari 2019 | Donatie voor Stichting Contacthond Vandaag heeft de trimsalon een prachtige donatie overhandigd aan het goede doel van afgelopen jaar, Stichting Contacthond. De trimsalon heeft samen met haar klanten een prachtig bedrag opgehaald, namelijk maar liefst 518,95 euro!

Stichting Contacthond Dierondersteunde Therapie is een stichting die therapiehonden inzetten voor mensen met een syndroom van Down of autisme, ouderen met dementie en jongeren met gedragsproblemen. Per jaar ondersteunen ze zo’n 1500 therapiesessies in Nederland, met speciale honden voor speciale mensen. Het is bijzonder om te zien dat honden ingezet kunnen worden als uniek hulpmiddel bij therapie.

Met de waardecheque gaat Stichting Contacthond haar dagbesteding uitbreiden. Ze waren dan ook erg blij met de cheque en willen iedereen bedanken voor deze mooie gift.

Ik heb veel respect voor wat de medewerkers dag in dag uit doen voor bijzondere mensen. Hopelijk hebben we met onze donatie wat kunnen bijdragen. Bij deze wil ik alle donateurs hartelijk bedanken!

Voor meer informatie over Stichting Contacthond, kunt u een kijkje nemen op hun website: https://www.contacthond.nl/

7 januari 2019 | Namens Stichting Contacthond, bedankt! Ik wil namens Trimsalon ‘Anita Drijver’ alle donateurs hartelijk bedanken voor uw steun aan het goede doel van 2018: Stichting Contacthond. Het afgelopen jaar heeft de trimsalon samen met haar klanten geld opgehaald voor dit goede doel. Binnenkort zal bekend worden hoeveel geld er precies is opgehaald en zal ik de donatie aan de stichting overhandigen. Wilt u meer over dit goede doel weten? Klik dan hier of bezoek hun website.

Voor het jaar 2019 hebben we als goede doel uitgekozen: KNGF Geleidehonden. Meer weten over dit goede doel, neem dan een kijkje op: http://www.geleidehond.nl.

1 januari 2019 | We tellen er weer een jaartje bij op Na de gezellige feestdagen is het nu eindelijk 2019. En dat betekent niet alleen een nieuw jaar vol nieuwe kansen, maar ook feest want trimsalon ‘Anita Drijver’ bestaat alweer drieëntwintig jaar! Dat willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ter gelegenheid van dit heugelijk feit krijgt u als klant de gedurende de hele maand januari 2019 tien tot vijftig procent korting op de trimbehandeling van u hond, kat en/of kleine huisdier. En natuurlijk krijgt uw huisdier een leuk cadeau mee naar huis.